Pavla
608 933 977

 

PRODLUŽOVÁNÍ ŘAS METODOU ŘASA NA ŘASU

PERFECT BLINK LASHES

Dnes už si nekonečně dlouhé řasy může dovolit každá žena, bez večerního odličování, odlepování falešných řas, strachu z jejího uvolnění, odpírání vodních sportů a jiné. A to nejen v přirozené délce a barvě, ale i v extrémních vzhledu.



Kromě černých a hnědých řas existují i další odstíny jako modrá, zelené, fialová, červené a jiné. Prodloužené řasy lze také dozdobit kamínky. 

PERFECT BLINK LASHES jsou vyrobeny z lehounkého materiálu, přírodní řasy vůbec nezatěžují, jejich nositelka je prakticky necítí. Všechny výrobky PERFECT BLINK LASHES jsou produkty nejvyšší kvality. Používané lepidlo oči nedráždí, nedochází ani k jeho odpařování.

Řasy jsou speciálně upravené, aby kopírovaly vzhled přírodních řas.
 

Permanentní prodlužování řas je moderní metoda, která umožní prodloužení řas jakékoli délky. Jedná se o řasy syntetické, které se aplikují na řasy přírodní a to metodou „řasa na řasu", to znamená, že každá jednotlivá syntetická řasa kopíruje tvar přírodní řasy a pevným spojením ji prodlužuje a zesiluje.

Tato metoda nezatěžuje řasy přírodní, ale právě naopak. Řasy jsou po aplikaci delší, plnější, tmavší, mají hedvábný vzhled a jsou elegantní. 

U permanentního prodlužování řas je trvanlivost 3-4 týdny v závislosti na náležité péči ze strany zákaznice, jakož i na přirozeném cyklu růstu řas!

Po prodlužování řas zákaznice absolvuje udržovací ošetření (doplnění) každé 3-4 týdny v závislosti na přirozeném růstu řas společně s přirozenými.

Je to způsobeno tím, že řasy přejdou do telogenní fáze takzvaná fáze vypadávání ,uvolní se společně s řasou uměle aplikovanou a vypadne.

Následně vyroste řasa nová, kterou je třeba permanentně prodloužit řasou umělou, aby celkový efekt byl stále stejný-aby nebyly opticky prořídlé, jelikož jich mezi zmíněnými 3-4 týdny vypadne více, proto je třeba doplňovat.

 

Permanentní řasy už dávno nejsou jen pro extravagantní typy žen, stále více žen nosí permanentní řasy tak přirozené, že okolí mnohdy ani nepostřehne, že nejsou namalované řasenkou.

 

I když dáváte přednost přirozenému vzhledu, i pro vás jsou - TRENDY BAREVNÉ a MELÍROVANÉ ŘASY…Tyto barevné řasy se aplikují buď nenápadně mezi řasy černé, nejběžněji také do vnějších koutků a pro výraznější efekt po celé řadě řas. Záleží jen na vás jaký efekt si zvolíte. 

 

INFORMACE PRO KLIENTKY - VHODNÁ PÉČE O PRODLOUŽENÉ ŘASY

Klientka se musí den před aplikací důkladně odlíčit a do salonu přijít bez očního make-upu

Při návštěvě kosmetického salonu neprovádějte barvení řas a trvalou na řasy, při masáži a krémování nepromašťujte řasy

S prodlouženými řasami zacházejte opatrně, zamezte tření očí, po osprchování pozor na otírání očí froté ručníkem

Jsou-li řasy vlhké, dají se formovat hřebínkem na řasy – dostanete v našem salonu

Nepoužívejte na oči mastné odličovací přípravky

Nepoužívejte kleště na řasy

Doplnění je vhodné asi za 3-4 týdny – podle toho jakou hustotu řas preferujete

Pokud se rozhodnete nechat si prodloužit řasy, je dobré se předem seznámit s některými omezeními a instrukcemi, jak o prodloužené řasy správně pečovat, aby vám vydržely co nejdéle a nepoškodily vaše vlastní řasy.

Důležité je prvních 48 hodin po prodloužení vyhnout se kontaktu s vodou , párou a kosmetickými přípravky, protože lepidlo vyžaduje čas, aby úplně zaschlo a působilo co nejdéle.

Líčení

Líčit se můžete zcela běžně dle svých zvyklostí. Jediné omezení je u použití krémů,řasenek a očních linek. Doporučujeme nenanášet na řasy žádné krémy a nepoužívat voděodolnou řasenku, protože ta se musí odličovat olejovou složkou a sama také olejovou složku obsahuje. Pokud si chcete řasy zvýraznit více, použijte speciálně vyvinutou řasenku na prodloužené řasy,která svým složení nenarušuje adhezivum. Samozřejmě ji večer nezapomeňte smýt teplou vodou a každý den, jinak se vytvoří vrstva, která se velmi těžko smývá. :-( . Pokud používáte oční linky a tužky na oči, po aplikaci prodloužených řas nedoporučuje používat klasická líčidla,která většinou obsahují olej. Narušuje se tím použité adhezivum a dochází k rychlejšímu nežádoucímu vypadávání aplikovaných řas. Vhodné jsou oční linky a tužky na bázi vody nebo gelu.

Odličování

Na odlíčení očního okolí používejte pouze bezolejová odličovadla na bázi vody nebo silikonu jako je speciální proteinový odstraňovač očního make-upu. Vyhýbejte se pomůckám z vaty, nejvhodnější jsou hedvabné tampónky bez vláken.

 

U své stylistky můžete zakoupit speciální líčidla a produkty k péči o vaše prodloužené řasy.

 

Řasenka na prodloužené řasy

Tato speciální řasenka obsahuje ovocné extrakty a vitamín B5,čímž splňuje všechny vaše požadavky na kvalitu. Dodá řasám objem a lesk bez slepení a nepoškozuje prodloužené řasy.Nezapomeňte každý den řasy odlíčit teplou vodou nebo speciálním odlučovačem na prodloužené řasy! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tužka na oči s ořezávátkem

Tužka na oči, vhodná jako doplněk k prodlouženým řasám, jelikož je bez oleje na gelové bázi.

Neublíží Vaším permanentním řasám a na očích nádherně drží. Nutno vždy uzavřít vrškem.

Možnost výběru barvy, kterou máte ráda:-) Ořezávátko je součástí.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oční linky v peru

Speciálně vytvořené oční linky na bázi vody, které vám zaručí intenzivní a zářivý pohled. Díky velmi jemné špičce budou linky bezchybné a stejnoměrné. Svým složením nepoškozují adhezivum na prodloužených řasách.

Účinky:

  • Okamžité schnutí
  • Dlouhotrvající výdrž barvy
  • Intenzivní a přitažlivý vzhled vašich očí

Upozornění: Neskladujte špičkou vzhůru

 

 

Hedvábné odličovací tamponky bez vlákem

Hedvábné 100% čistě bavlněné jemné tamponky, obalené v netkané textilii. Slouží k odličování pleti, řas či odmašťování řas. Hebký dotek, bez podráždění pleti. Netřepí se a nezanechávají vlákna na řasách.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odličovač očního make-upu

Proteinový a bylinný odličovač očního make-upu. Výborně odličuje oči, řasy, rty a obličej. Nepoškozuje adhesivní spoje.

 



 

webmaster: i-Pages.cz 2013 © i-pages