VIZÁŽISTIKA


Krása spočívá v sebevědomí a sebejistotě každé ženy, v přitažlivosti Vaší osobnosti, do které jistě spadá i krásná pleť a pečlivý, odpovídající make-up, který ženě zvýrazní její přednosti a zároveň zakryje nežádoucí místa. Kvalitní a krásné nalíčení spočívá ve výběru barev a na jejich správném rozmístění. Rozhodně se nejedná o množství použité kosmetiky.

Pracujeme s kvalitní dekorativní kosmetikou Dermacol, Golden Rose, Essence, Basic, Sephora.

 

Nabízíme Vám tyto druhy líčení:
 

DENNÍ LÍČENÍ
 

Při denním líčení máme dosáhnout vnějšího dojmu jako bychom vůbec nebyly nalíčené a přitom podtrhnout soulad tváře s barvou očí, oblečení, vlasů a s celkovým typem ženy.
 

VEČERNÍ LÍČENÍ, PLESOVÉ LÍČENÍ


Večerní make-up je určen ke slavnostním příležitostem jako jsou různé plesy, párty, taneční… Večerní líčení vyžaduje intenzivnější a nápaditější barvy.
 

SVATEBNÍ LÍČENÍ
 

Svatební líčení musí být slavnostní a nevšední, ale zároveň přirozené, abyste se cítila nadmíru dobře. Nalíčení by mělo bez problémů odolat nástrahám Vašeho výjimečného dne, ladit s doplňky a kyticí, případně i se svatebním účesem. Důležitým vodítkem pro svatební nalíčení je individualita každé ženy, její typ, představy, přirozenost, styl života i prostředí plánované svatby.
Doporučuji se objednat na zkoušku svatebního líčení cca 2 měsíce před dnem svatby, ať máme prostor zkonzultovat stav pleti a vyzkoušet si líčení předem.
 

 

webmaster: i-Pages.cz 2013 © i-pages