První pohled patří rukám a nehtům, jsou naší přirozenou ozdobou, proto nesmíme zanedbat jejich péči.

V našem salonu nabízíme širokou škálu procedur zaměřených na péči o Vaše ruce a nehty, rádi Vám poradíme s výběrem nejvhodnější péče přímo pro Vás.

K péči používáme produkty profesionálních značek jako jo RUSCONA a PODOPHARM.

Kateřina Heretiková 

728 098 803

 

HLUBKOVÁ MANIKÚRA

Je technika, u které se kombinuje hloubková manikúra s gellakem nebo gelem.

Hloubkovou, neboli ruskou manikúrou se rozumí dokonale upravené nehtové okolí, kdy se nehtová kůžička a nadnehtová blanka vyberou co nejvíce a tímto se docílí nadzvednutí nehtového valu u kořene nehtu. Poté lze materiál a barvu nanášet těsně pod kůžičku nehtu a odrosty jsou tedy vidět později.

Gel lak je unikátní svým materiálem, který je odolný jako gel, ale přitom se nanáší na nehty jako lak. Úprava vydrží zhruba tři až čtyři týdny a během této doby vydrží barva stejně intenzivní jako při aplikaci.

U delších nehtů používáme gel, který je tvrdší, aby se dlouhý nehet nezlomil.

  • všechny materiály jsou hypoalergenní
  • trvanlivost 3-4 týdny
  • široká škála lesklých a sytých barev
  • okamžité vytvrdnutí
  • jednoduchá aplikace i odstranění

MANIKÚRA

Manikúra je příjemná, její účinky jsou estetické i zdravotní.
Manikúra je vhodná pro všechny pohlaví i věkové kategorie. Používáme jen ty nejlepší materiály, nejnovější a nejšetrnější metody pro úpravu Vašich nehtů. Prioritou naší péče je osobní přistup ke každé klientce.

 

JAPONSKÁ MANIKÚRA P-SHINE

Japonská manikura P-shine je zaměřená na speciální péči o přírodní nehty.
Přednosti této kosmetické metody jsou v dlouhodobém účinku a nenáročném udržování stálého a vysokého lesku ošetřeného nehtu.
Manikura P-shine zvyšuje pevnost nehtů, jejich pružnost, metabolismus nehtového kořene a nehtového lůžka. Působí i jako prevence proti lámání a třepení nehtu. Doporučujeme ji jako nejúčinnější metodu při léčení oslabených přírodních nehtů po nehtové modeláži.

 

 

webmaster: i-Pages.cz 2013 © i-pages